fbpx

Posle šest godina Housewife Detox avanture ceđenja sokova, naš tim vam sa ponosom predstavlja Slim meals. Program koji se sastoji iz kombinacije hladno ceđenih sokova i ukusnih nutritivno balansiranih obroka. Ja sam Marija Đurovski, sertifikovani holistički trener vašeg zdravlja. Započnimo avanturu vaše transformacije zajedno. Svako od nas je probao bar 3 vrste dijeta, išao kod različitih nutricionista i slušao razne savete na društvenim mrežama. Verovatno niko od nas nije u potpunosti zadovoljan postignutim rezultatima. A možda je vreme da ne razmišljamo o dijeti, već o zadovljstvu koje se postiže kada se dobro i uravnoteženo osećamo u svom telu.
Da li želite da:
– Regulišete telesnu težinu
– Ojačate imuni sistem
– Redukujete upalne procese u organizmu
–  Povećate energiju
Ako je odgovor na ova pitanja da, možemo početi naše putovanje, zajedno. Odmorite se od prerađene hrane i nagradite svoje telo svežim, hranljivim sastojcima. Slim meals program osmišljen je tako da obezbeđuju hranljive sastojke, pružajući neophodnu pauzu vašem digestivnom sistemu.
Šta je program Slim meals?
Program Slim meals se sastoji iz kombinacije hladno ceđenih sokova i ukusnih nutritivno balansiranih obroka. Svaki obrok koji pripremamo dolazi od pažljivo proučenih sastojaka, sa mogućnošću izbora vegetarijanske ili veganske opcije. Kombinacija od 5 obroka dnevno neguje telo hranljivim sastojcima i podmlađujte ga uklanjajući toksine. Dajte telu potreban predah, dozvolite mu da se odmori i izbalansira. Slim meals nije gladovanje! Svaki dan naš tim sprema kombinaciju obroka koja se satoji od čak 5 obroka! 3 jela i dva detox soka. Obroci su detaljno raspoređeni u toku dana, kako bi pružili podršku vašem organizmu. Uspostavite nove obrasce i resetujte navike. Živite zdravije i osećajte se bolje. Housewife detox obroci su rekli NE! Belom brašnu. Šećeru. Glutenu. Emulgatorima. Housewife detox obroci su rekli DA! Vitaminima. Mineralima. Proteinima biljnog porekla. Blagotvornim enzimima. Besplatna dostava Slim meals, na vašu adresu! Zahvaljujući partnerima Housewife Detox proizvodi stižu u najbržem roku svakodnevno na izabranu adresu, direktno iz naše laboratorije zdravlja!

Sadržaj:

Dan 1
Doručak Immuno green 0,25l
Užina Oat meal porridge
Ručak Tomato soup Melanzana Green salad
Užina Zova limunada 0,25l
Večera Protein green salad

Dan 2
Doručak Immuno green 0,25l
Užina White eggs
Ručak Chickpea risotto Green salad
Užina Detox limunada 0,25l
Večera Vegan tortilla

Dan 3
Doručak Immuno green 0,25
Užina Zucchini sandwich
Ručak Green detox soup Vegan ćufte
Užina Zova limunada 0,25l
Večera Detox salad Slim meals

Dan 4
Doručak Immuno green 0,25l
Užina Breakfast mix almond milk
Ručak Vegetable pasta
Užina Zova limunada 0,25l
Večera Veggie souvlaki

Dan 5
Doručak Immuno green 0,25l
Užina Green omlet
Ručak Green Risotto
Užina Zova limunada 0,25l
Večera Zucchini pesto

Dan 6
Doručak Immuno green 0,25l
Užina Protein shake 0,5l
Ručak Broccoli steak
Užina Zova limunada 0,25l
Večera Zucchini burger

Go top