Poštovani,
Omogućili smo vam 20% popusta na Proteinski Detox by Sanja Marinković tokom uskršnjih praznika!
Vaš Housewife Detox Tim

O Nama

Housewife Detox

Housewife detox je brend koji se bavi detox programima i detox sokovima.
Cilj koji imamo kao brend je da naši korisnici prvenstveno imaju zdravstvenu korist u čišćenju organizma i baznosti istog. Prednosti i koristi detox programa i detox sokova je osim zdravstvene fukcije i gubitak kilograma, izbacivanje viška tečnosti i ubrzavanje metabolizma.

Detox organizma

                              
Detoksikacija organizma je normalan proces u telu jer neutrališe i eliminiše toksine kroz glavne organe: debelo crevo, jetru, bubrege, pluća, limfu i kožu. Naše telo to prirodno radi svaki dan, detoksikacija je jedan od naših osnovnih automatskih funkcija. Zbog unosa štetnih i nezdravih sastojaka putem hrane u naš organizam, naš sistem je prezasićen i prezamašćen i nije sposoban da sve toksine izbaci sam iz organizma.
                              
Detox posebnim čišćenjem i programom napravljenim za izbacivanje toksina iz organizma može biti karika koja nedostaje u prevenciji bolesti, posebno za poboljšanje svakodnevnog osećaja u organizmu. Detox pomaže najviše kod osoba koje imaju sindrom hroničnog umora i bolesti kandide. Naša hemijski podložna ishrana, sa preterano proteina, previše zasićenih masti i previše kofeina i alkohola radikalno menja naš unutrašnji sistem. Ali čak i ako je Vaša ishrana dobra i zdrava, čišćenje može vratiti Vaš imuni sistem i štiti organizam od toksina iz okoline koji utiru put za bolesti poput bakterija, virusa i parazita.
                              
Rutina detoxa/posta, koji omogućava vremenom telu da se očisti od toksina je uobičajena praksa.
Samo uporedite koliko puta se istuširate u godini i čistite spolja Vaše telo i onda zamislite koliko čišćenja za godinu dana koristite da biste očistili unutrašnjost Vašeg tela?!