fbpx

Molimo Vas da prilikom preuzimanja pošiljke u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ne bi trebalo da preuzimate paket ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi i ugnječenje). U slučaju oštećenja pozovite nas telefonom na broj +381 62 822 24 05 ili nam pošaljite e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu housewifedetox@yahoo.com i navedete razlog zbog koga ste odbili da preuzmete paket. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

– Ukoliko ste nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, pozovite telefonom na broj +381 62 8222405 , ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu housewifedetox@yahoo.com i opišete navedene probleme. U najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije pisanim putem ili elektronskim, odgovorćemo potrošaču na izjavljenu reklamaciju i obavestićemo Vas o daljem postupanju. Rok za rešavanje reklamacije je 15 dana od trenutka prijave iste.

– U slučaju da na poručenom artiklu dodje neusaglašenosti u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača, molimo Vas da nas obavestite na adresu housewifedetox@yahoo.com

Go top