fbpx

NOVEMBAR 1 @ 6:00 PM – 7:00 PM

YOGA & DETOX CHALLENGE 21 DAY – DOSTUPAN U PET JEDINSTVENIH  CELINA TOKOM CELE GODINE!

ŠTA JE YOGA&DETOX PROGRAM?

Yoga&Detox je zdrav i potpuno prirodan program koji čine posebno stepenovane yoga vežbe  (Yalcconcept)  i detox program ishrane (Housewifedetox). Program je osmišljen za čišćenje, uspostavljanje psihofizičke ravnoteže i  oblikovanje tela savremene žene. Dostupan je u pet ciklusa godišnje i traje od 21 do 30 dana u zavisnosti od godišnjeg doba.

Naš organizam je stalno  izložen  štetnim uticajima, koji se nalaze u našoj ishrani (pesticidi, mikrobi, hormoni,živa…) i  vazduhu koji dišemo (razmišljajte o dezinfekcijama,  štetnim gasovima…). Naš mentalni i emotivni sistem je izložen raznim  štetnim i nepotrebnim sadržajima i  informacijama koje slušamo i čitamo svaki dan.  Tokom vremena,  toksini i informacije se nakupljaju u organizmu i štetno  utiču na naše ukupno zdravlje.  Iz tog razloga, mnogi zdravstveni stručnjaci preporučuju redovno unutrašnje čišćenje koje pomaže organizmu u efikasnijoj eliminaciji toksina i drugog otpada.

ZAŠTO YOGA&DETOX PROGRAM?

Ono što čini Yoga Detox program jedinstvenim i efikasnim je njegov strateški 3 – fazni pristup prirodnoj detoksikaciji celokupnog organizma i zdravom gubitku težine. Ceo program je prilagođen potrebama i izazovima sa kojima se žene svakodnevno  suočavaju kada je u pitanju zadržavanje štetnih materija i viška tečnosti u organizmu,  zatim sagorevanja masnih naslaga, oslobađanja nervne napetosti i posledica stresa. Rezultat celokupnog programa je lepo oblikovano telo, osećaj samopouzdanja i poleta. Čista energija.

KAKO PROGRAM RADI?

Tajna uspeha Yoga&Detox programa leži u onom što se naziva dinamika i povezivanje  yoga asana i detox ishrane u 3 ili 4 faze, što zavisi od perioda godine ili individualne potrebe.

Na početku programa sve učesnice će dobiti brošuru sa kompletnim uputstvom i detox jelovnikom za sve tri faze. Popuniti anketu o opštem psihofizičkom stanju zdravlja, zatim  izmeriti telesnu težinu i obim tela.

FAZA 1

U prvoj fazi programa učesnice rade  yoga asane i pranajame za pokretanje metabolizma tri puta nedeljno u popodnevnim terminima i subotom.  Dinamika vežbi i program ishrane obezbeđuju pokretanje metabolizma i izbacivanje toksina, a joga vas uči kako da pravilno izvodite svaki pokret, zatim nastavlja da se prilagođava i povećava izazov u momentu, kada vaše telo počinje  da se navikava na rutinu izvođenja položaja.

FAZA 2

U drugoj fazi programa, počinje trodnevni detox program ishrane uz:

DETOX PAKET ZA 3 DANA

Učesnice će doboti sve namernice, nakon toga se nastavlja ishrana po jelovniku. Tokom ove faze praktikuje se flow yoga, istezanje, yoga nydra, duboka relaksacija. Ovaj program uči vaše telo da se menja, prilagođava i bira, što zauzvrat pomaže u izgradnji lepog i ženstvenog tela, koje ne samo da izgleda bolje, već se i oseća se bolje!

FAZA 3

Treća faza programa podrazumeva intenzivne i dinamične yoga asane i post detox ishranu po restriktivnom jelovniku. U ovoj fazi čisti se energetski sistem i podiže energija na viši nivo, ukorenjuju i stabilizuju zdrave navike. Ovo je vrlo važna faza.  Nova energija se budi, razvija se osećaj samopouzdanja. Kroz proces meditacije i duboke relaksacije, učesnice postižu psiho fizički balans i smirenost uma. Red

Na kraju programa učesnice  ponovo mere telesnu težinu i obim, zajedno sumiramo utisake i rezultate.

KOJE SU PREDNOSTI YOGA&DETOX PROGRAMA­­?

Kombinacijom yoga tehnika i detox ishrane postižete prirodan i postepen proces čišćenja tela, mentalnih i emotivnih procesa. Izvođenjem yoga asana oslobađate telo blokada u mišićnom i koštanom sistemu. Ovladaćete posebnim i moćnim tehnikma disanja, pomoću kojih se oslobađate nervne napetosti i blokirane energije.

Detox ishranom baziranom na prirodnim sastojcima, koji su pripremljeni tako da sačuvaju sve hranljive sastojke, minerale i vitamine, oslobodićete organizam toksina, viška tečnosti i pokrenuti sagorevanje masnih naslaga na potpuno prirodan način.

Ovaj program će vam omogućiti da naučite svoje telo da prepoznaje i reaguje na aktivnosti i ishranu koja mu najviše odgovara. Naučićete kako da zdravim navikama i pozitivanim procesom razmišljanja postignete kvalitetniji životni stil.

KOJI SU REZULTATI PROGRAMA?

 • oslobadjanje organizma od toksičnih supstanci
 • zdrav gubitak težine 2-5 kg
 • tonirano telo
 • izduženi mišići
 • definisane butine
 • uravnotežen metabolizam
 • puno više energije
 • većafleksibilnost zglobova
 • zdrav libido
 • zdrava cirkulacja – anticelulit dejstvo
 • čista i blistava koža
 • psihofizički balans
 • jaka volja
 • promene u navikama

ŠTA JE SVRHA PROGRAMA?

Pozivamo vas da se priključite ovom programu kada vi to želite ili osećate potrebu. Program je usmeren na čuvanje zdravlja, povećanje emocionalnog  blagostanja,  samopouzdanja i ukupne sreće. Sigurne smo da ćete se složiti, da su zdravlje,  samopouzdanje i sreća tri najvažnija i najatraktivniia  atributa koje žena može da poseduje.

KADA JE PROGRAM DOSTUPAN?

Yoga Detox program je dostupan svakih 40 dana tokom cele godine!

 1. YogaDetox21 “Boost energy”  start: 1 oktobar
 2. YogaDetox21 “New Year`s resolutions”   start: 1 decembar
 3. YogaDetox21 “After the holidays”  start: 1 februar
 4. YogaDetox21 “Spring hello”  start: 1 april
 5. YogaDetox30 “Bikini shape 30 day”  start: 1 jun

 

Svaki od navedenih programa je specijalno pripremljen u skladu sa godišnjim dobom i potrebama organizma u tom periodu. Integrativna yoga praksa, detox ishrana i relaksacije su osmišljene i stepenovane tako da vaše telo prirodno prolazi kroz sve faze pripreme ,oslobađanja, čišćenja i oblikovanja.

 

Na kraju, imajte na umu da neadekvatne dijete nisu dobra dugoročna rešenja. Za trajne rezultate, birajte da se ponašate i živite zdravo. Da bi vaše telo bilo u funkciji, potrebna mu je aktivnost koja podrazumeva istezanje, oblikovanje i jačanje mišića, vezivnog  tkiva i koštanog sistema. Ishrana na bazi voća i povrća, žitarica i visokih izvora protein, redovna detoksikacija i relaksacija.

Yoga & Detox program ima bonus za vas. Bićete u prilici da iskusite i naučite važne tehnike dubokog opuštanja i mentalnog oslobađanja kroz praksu meditacije i sabranosti uma.

“ Perfect holistic match body mind and soul”

Food – yoga- spirit!

Kreatori  programa:

 

Jovanka Vajagić life&yoga coach                                                                Marija Djurovski health coach

                                                                                       

Yalcconcept                                                                                             Housewife detox

 

Podeli

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go top