fbpx

Yoga&Detox challenge 21 day “HELLO SPRING”

 je napredni yoga-detox program za kompletno čišćenje digestivnog trakta, energije i uma. Program je osmišljen od strane iskusnog i stučnog tima koji čine: yoga instruktor za integrativnu jogu, healthy coach i edukator iz oblasti zdravstva.

U proleće izlazimo iz mračnog zimskog perioda i vraćamo se buđenju novog života. Kako dani postaju duži, imamo priliku da se fizički i energetski obnovimo. U ovom Yoga detox programu prolazićete kroz stojeće, sedeće i ležeće asane (položaj tela) za detoksikaciju i čišćenje, kao i  meditaciju za ravnotežu nervnog sistema i mentalno čišćenje. Fokus će biti na uklanjanju štetnih materija i masiranju digestivnog sistema za temeljno čišćenje creva i probavnih organa, uz istovremeno razvijanje stabilnosti da se okrenemo unutra, razmišljamo, oslobodimo  i svesno pripremimo za obnovu. 

Yoga-detox program koji čine restriktivna ishrana, trodnevni detox paket sokova i čvrstih obroka, joga asane, joga nydra i meditacija. Pogram traje tri nedelje, pre svega čisti organizam od štetnih materija, blokirane energije, otklanja višak tečnosti iz mekog tkiva i zglobova, kao i masne naslage, posebno u predelu struka, kukova i butina. Ceo program je usmeren  na zdravlje, održavanje i negovanje prirodne lepote žene i postizanje psiho – fizičke ravnoteže.

Program je pripremljen za žene koje žele da uspostave zdrav stil života u svim segmentima: ishrani, fizičkoj aktivnosti, emotivnoj i mentalnoj stabilnosti. Program pruža mogućnost da se osobodite nekoliko kilograma viška, nakupljene tečnosti usled hormonske neravnoteže i neisbalansirane ishran. 21 dan je idealan period da uvedete i održite napredne promene u načinu života. Za tri nedelje celokupnog programa postepeno i temeljno se pokreće metabolizam, čisti ceo organizam, budi vitalna energija i uspostavlja unutrašnja stabilnost. Program čine tri faze:

START 10 april u 18:15h

Kreatorke programa će vas  upoznati sa detaljima programa i odgovoriti na sva pitanja koja vas zanimaju u vezi programa, izmeriti telesnu težinu i obima tela. Sve učesnice će doboti brošuru sa uputstvom i jelovnikom, zatim ispuniti anketu o opštem stanju zdravlja.

 

 

PRVA FAZA – YOGA DETOX 1

10 april u 18:15h –  Prvi čas

Vreme trajanja: 105 minuta

Faza 1 – prva nedelja. Yoga detox je set dinamičnih asana (yoga položaja) i pranajama (tehnika disanja), koje postepeno omekšavaju i razgrađuju energetske blokade u mišićima i zglobovima, ubrzavaju metabolizam i oslobađaju nervni sistem napetosti, blokirane energije i posledica svakodnevnog stresa.

Svaki yoga čas započinjemo istezanjem i laganim zagrevanjem 15 minuta, nakon toga se praktikuju asane i pranajame, sporijim tempom, sa posebnim osvrtom na kičmeni stub i donji deo tela (karlica, kukovi i noge). Kičma je stub zdavlja i vitalne energije. U prvoj fazi energija se budi, pokreće telo i energetski sitem. Tehnike disanja i fizičke vežbe- yoga asane pripremaju telo za drugu fazu.

Yoga nydra na kraju časa, duboka relaksirajuća yoga, čišćenje mentalnog, emotivnog i energetskog tela koja dovodi ceo organizam u balans, nakon zahtevnih vežbi osećate se odmorno i čilo.

 

DRUGA FAZA:  CLASIC FLOW YOGA + HOUSEWIFE DETOX PAKET

Vreme trajanja yoga časa: 90 minuta

Clasic flow yoga tri puta nedeljno + 3 days housewife detox paket (detox program za 3 dana sa coldpressed sokom, salatom,čorbom i mineralnim napitkom). Detox paket se koristi tri uzastopna dana u toku druge faze (druga nedelja programa).

Housewife detox je jedinstven trodnevni program  detoksikacije organizma koji je  zasnovan  na konzumiranju 3 obroka:

doručka u vidu detox green juice, u među obroku detox green powder (super green napitak sastavljen od spiruline hlorele lucerke i jecmene trave), ručka se sastoji od detox salate ( zelena salata, avokado , krastavac), detox čaj u popodnevnim satima i rana večera detox čorba ( zelena boranija, tikvice zuccini, paradajz, beli luk, stabljika celera, začinsko bilje).

Housewife detox je detox program koji u svom trodnevnom jelovniku ima jedan čvrst obrok kako se u trodnevnom procesu ne bi zanemarila funkcija žvakanja, koja je od ključne važnosti za zdravo funkcionisanje organizma. Tokom trodnevnog detox programa organizam se čisti od toksina i izbacuje

štetne materije iz organizma. Tokom procesa, mokrenje se povećava, izbacuje se višak tečnosti iz  oganizma i štetne materije. Gubi se od 2-4 kg telesne težine.

Sve učesnice će dobiti detox pakete dana:  17 aprila posle časa yoge.

Početak trodnevne detox ishrane je sledeći dan ujutro.

Tokom faze 2 praktikuje se Flow yoga koja podrazumeva vežbe istezanja i povećanja fleksibilnosti zglobova, statičke asane koje jačaju strukturu mišićnog i vezivnog tkiva, koštanog sistema i tehnike disanja koje su usmerene na relaksaciju i vitalnost organizma. Vežbe se rade usporeno u skladu sa disanjem. Flow yoga pojačava efekte detox programa i oslobađa čistu energiju. Usklađenost posebnih yoga vežbi i detox ishrane pospešuje limfnu drenažu, oslobađaju telo od toksina kroz probavni sistem i limfu, pospešuje sagorevanje masnih naslaga i lepo izdužuju i definišu mišiće. Svest je usmerena na oslobađanje od negativnosti na četiri nivoa: mentalnom, emotivnom, energetskom i fizičkom. Uspostavlja se hormonska ravnoteža i smirenost. Unutrašnji mir.

Flow yoga vas uvodi u meditativni način praktikovanja yoge i spoznaje svog unutrašnjeg bića.

Na kraju časa meditativno čišćenej čakri ili nervnih centara 30 minuta.

 

 

FAZA 3 – YOGA DETOX 2

Vreme trajanja; 90 minuta

Yoga asane  tri puta nedeljno + jelovnik po danima nakon detoxa.

Set energetskih yoga asana, kriya yoge i tehnika disanja koje će dodatno pokrenuti metabolizam da sagoreva masne naslage i izbaci sve toksine iz organizma. Snažne vežbe i intenzivne tehnike disanja izbacuju sve nečistoće napolje.

Dinamične Yoga asane podižu čistu životnu energiju koja dovodi do transformacije i promene u telu, što konačno daje rezultate i ravnotežu celokupanog sistema.

Na kraju treće faze osetićete puno više energije i poleta. Telo je  laganije, vitalno i zategnuto. Za 21 dan naučićete i stabilizovati nove navike u ishrani i vežbanju. Upoznaćete i naučiti kako da upravljate svojim mislima i emocijama. Uspostaviti mentalni i energetski balans.

Ovaj jedinstveni i napredni program unaprediće vaše zdravlje i životni stil.

U zdravm telu živi zdrav duh.

Uporno veruj u sebe i svoje sposobnosti.” To je alhemija koja donosi uspeh!

Bonus

  • Medtacija ili Yoga nydra na kraju svakog časa ( 15- 20 min)
  • Za svaku učesnicu 60 minuta online coaching sesija

 

Yoga termini za sve faze:

Utorak:       18:15-20h

Četvrtak :   18:15-20h

Subota:      9:30 – 11h

 

Rezultati  “ Yoga&Detox 21 day “HELLO SPRING”

Na kraju programa učesnice će ponovo izmeriti telesnu težinu i obim, ispuniti anketu o opštem stanju psihofizičkog zdravlja. Zajedno sumiramo utisake i rezultate.

Mesto i vreme:

10 april u 18:15h

Kozjačka Br. 9, Senjak

Cena celog programa je 14500 dinara-

Uplata 30 % za rezervaciju mesta na tekući račun:Yalc doo 205-1140-63,ostatak iznosa na početku programa.

 

Prijave putem email: jovankayalc@gmail.com

info@housewifedetox.com

Kontakt tel: 064 12 000 18

Za sva pitanja u vezi programa Yoga&Detox challenge 21 day, savete, nedoumice ili coaching podršku, možete se obratiti kreatorkama programa:

Jovanki Vajagić

sertifikovani trener za lični razvoj

yoga instruktor

jovankayalc@gmail.com

www.yalc.rs

 

Marija Djurovski, healthy coach

info@housewifedetox.com

www.housewifedetox.com

 

Prepustite se zdravoj  promeni! 

Yoga&Detox 21 day challenge – Prvi u Srbiji!

Podeli

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go top